زیاده خواهی دوباره ترامپ | آمریکا می‌تواند غزه را به منطقه آزاد تبدیل کند! وزیر امور خارجه آمریکا بر رفع تحریم‌های سوریه تأکید کرد پزشکیان: اگر مردم را در تصمیم‌گیری‌ها مشارکت می‌دادیم، مشکلات فعلی به وجود نمی‌آمد امضای تفاهم‌نامه همکاری میان استانداری خراسان رضوی و انجمن آثار و مفاخر فرهنگی عراقچی: از اصول هسته‌ای خود عقب‌نشینی نمی‌کنیم فرماندار مشهد: فردوسی، عامل همبستگی اجتماعی ایرانیان است معاون راهبردی رئیس‌جمهور: اگر اعتقاد، فرهنگ و ادب می‌خواهیم باید به شاهنامه فردوسی بازگردیم بهادری جهرمی: بازگشت سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی بزرگ‌ترین دستاورد شهید رئیسی بود رئیس جمهور: به مذاکره اعتقاد دارم اما از اصول، عزت، ارزش‌ها و منافع کشور کوتاه نخواهیم آمد وعده وزیر نیرو، ناترازی انرژی به‌زودی رفع خواهد شد از بامداد امروز، ۸۲ فلسطینی در غزه به شهادت رسیدند | یک خبرنگار دیگر هم شهید شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) زلنسکی در ترکیه: پوتین هیئت جعلی فرستاده است استاندار خراسان رضوی: مهم است که زیرساخت‌های ارتباطی را در مشهد گسترش دهیم نخست وزیر قطر از جنجال بر سر هواپیمای هدیه شده به ترامپ تعجب کرد چوب لای چرخ مذاکرات با یک نامه | اتحاد جمهوری‌خواهان علیه ایران اسلامی: بازرسی‌های آژانس از ایران ۱۰ برابر بیشتر از بقیه کشور‌ها انجام می‌شود | رفتار ظالمانه و جوسازی علیه مردم ایرانی نخ نما شده است + فیلم تمجید ترامپ از پهپاد‌های ایرانی وزارت خارجه درخصوص وخامت اوضاع امنیتی در لیبی ابراز نگرانی کرد پزشکیان: فرصت ندارم صحبت‌های ترامپ را بشنوم | با وجود توطئه‌های دشمنان، ما دنبال صلح و آرامش هستیم ترامپ: در حال مذاکره با ایران برای دستیابی به صلح پایدار هستیم معاون سازمان انرژی اتمی: داشتن علم هسته‌ای یک انتخاب نیست؛ بلکه یک ضرورت است آمریکا به ترکیه موشک می‌­فروشد نخست‌وزیر قطر: حملات اخیر رژیم صهیونیستی نشانه بی‌اهمیتی آن‌ها به مذاکرات آتش‌بس است پخش مستند پشت‌صحنه سفرهای شهید رئیسی از شبکه یک + تیزر پزشکیان: اصولگرای محکمی هستم و با تمام وجود معتقدم باید اصلاحات انجام داد + فیلم قالیباف: سکوت دربرابر جنایات رژیم صهیونیستی در شأن هیچ یک از کشور‌های اسلامی نیست ویتکاف از احتمال توافق با ایران قبل از صلح اوکراین خبرداد وزیر دفاع آلمان از احتمال آغاز سربازی اجباری در این کشور خبر داد
سرخط خبرها

رئیس سازمان انرژی اتمی:‌ امکانات کامل چرخه سوخت هسته‌ای را در اختیار داریم| ۵۰ نوع رادیودارو را در اختیار مراکز درمانی قرار داد‌ه‌ایم

  • کد خبر: ۱۰۸۴۲۶
  • ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۵:۵۹
رئیس سازمان انرژی اتمی:‌ امکانات کامل چرخه سوخت هسته‌ای را در اختیار داریم| ۵۰ نوع رادیودارو را در اختیار مراکز درمانی قرار داد‌ه‌ایم
رئیس سازمان انرژی اتمی با بیان این‌‌که ۵۰ نوع رادیو دارو را در بخش تشخیص، تسکین و درمان در اختیار مراکز درمانی قرار داد‌ه‌ایم، گفت: ۲۱۰ مرکز پزشکی از محصولات و رادیوداروهای ما استفاده می‌کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد اسلامی معاون رئیس‌جمهور در سمینار تخصصی «نقش رادیودارو‌ها در تشخیص و درمان سرطان» با اشاره به نقش فناوری هسته‌ای در تأمین سلامت مردم گفت: وظیفه سازمان انرژی اتمی در گستره نامحدود برای حرکت علمی و پژوهشی در حوزه سلامت، امروز پررنگ‌تر از گذشته بوده و سلامت عموم مردم یکی از مهم‌ترین محور‌های فعالیت این سازمان در مسیر تحقق اهداف صنعت هسته‌ای است.

وی افزود: در خصوص فعالیت این سازمان در حوزه پزشکی هسته‌ای گام‌های روبه‌جلو و مثبتی برداشته‌ایم که یکی از این اقدامات راه‌اندازی مرکز کیت غربالگری نوزادان بود؛ دشمنان در بحث آب‌سنگین هجمه سنگینی علیه فعالیت‌های صلح‌آمیز ایران ایجاد کردند و می‌خواستند که ایران در این حوزه فعالیتی نداشته باشد. خوشبختانه توانستیم بدون توجه به فشار غربی‌ها، حرکت روبه‌جلو در مسیر دستیابی به آب‌سنگین و مشتقات آن را ادامه دهیم و امروز در حوزه آب‌سنگین دانشمندان ما حرف‌هایی برای گفتن دارند.

وی درباره بهره‌برداری از آب‌سنگین در کشور گفت: آب‌سنگین یک دروازه ورودی بسیار بزرگ و مهم در فرایند مهندسی مولکولی و اتمی است که مشتقات آن می‌تواند دستاورد‌های بزرگی در بخش سلامت و صنعت داخلی فراهم کند. آن‌ها نمی‌خواهند کشور ما با ایجاد ظرفیت‌های علمی و فنی راهبردی در جمع قدرت‌های جهان قرار بگیرد.

اسلامی درباره فعالیت‌های دانشمندان صنعت هسته‌ای در حوزه‌های سلامت، صنعت، کشاورزی و کاربرد پرتو‌ها خاطرنشان کرد: ما امکانات کامل چرخه سوخت هسته‌ای را در اختیار داریم و با ظرفیت‌های علمی، پژوهشی و صنعتی که ایجاد کردیم در خدمت سلامت بشریت و مردم حرکت می‌کنیم. ما ۵۰ نوع رادیو دارو را در بخش تشخیص، تسکین و درمان در اختیار مراکز درمانی قرار داد‌ه‌ایم.

معاون رئیس‌جمهور افزود: هدف ما این است در حوزه‌های راهبردی به دستاورد‌های مهمی برسیم که دشمنان مخالف آن هستند و بر تراز علمی و اقتدار ایران اسلامی بیفزاییم.

وی با اشاره به حرکت پرشتاب و تحقیقات علمی و نتیجه گرا پژوهشگران صنعت هسته‌ای در بخش‌های مختلف تصریح کرد: امروز چه از طریق راکتور یا از طریق شتاب‌دهنده‌ها، ایزوتوپ‌هایی که باید به آن‌ها برسیم و ظرفیت‌های صنعتی که لازم است داشته باشیم را باید ایجاد کنیم. ما باید بیشترین سهم را از تولیدات رادیودارویی که بتواند مستقیم بر سلول سرطانی تأثیر بگذارد، داشته باشیم.

معاون رئیس‌جمهور در ادامه سخنان خود به رنج بیماران سرطانی و اقدامات سازمان انرژی اتمی در کاهش درد و عذاب این بیماران پرداخت و اظهار داشت: ما در بخش درمانی به سمتی حرکت می‌کنیم که بتوانیم با رادیودارو‌ها و درمان سلول‌های درگیر عوارض جانبی را به حداقل برسانیم. ۲۱۰ مرکز پزشکی از محصولات و رادیودارو‌های ما استفاده می‌کنند و تعدادی دیگر از رادیودارو‌های جدید را در دست پژوهش و اقدام داریم.

اسلامی در پایان سخنان خود به موضوع اقدامات سازمان در حوزه جت پلاسمای سرد که در درمان سرطان استفاده می‌شود اشاره کرد و گفت: اقدام مهمی دیگری که شروع کردیم و مردم ما اثرات مثبت آن را در آینده نزدیک خواهند دید، موضوع جت پلاسمای سرد است. این فنّاوری و دستاورد بزرگ که برای قسمت‌های مختلف بدن به خصوص گردن به بالا استفاده می‌شود؛ مستقیماً سلول سرطانی را مورد هدف قرار داده و رنج سنگین بیماران سرطانی را به شکل قابل ملاحظه‌ای کاهش می‌دهد. همچنین اولین کلینیک درمان زخم بیماران دیابتی با استفاده از پلاسماتراپی را راه‌اندازی می‌کنیم.

گفتنی است؛ سمینار تخصصی «نقش رادیودارو‌ها در تشخیص و درمان سرطان» با همکاری پژوهشکده هماتولوژی، آنکولوژی و سل‌تراپی و شرکت پارس ایزوتوپ با حضور جمعی از متخصصین پزشکی هسته‌ای و آنکولوژیست‌های مطرح ایران برگزار شد. هدف از برگزاری این سمینار آشنایی آنکولوژیست‌ها با رادیودارو‌ها و استفاده از آن‌ها در تشخیص و درمان سرطان بود تا از کاربرد آن‌ها در تشخیص و درمان انواع سرطان بهره‌مند شوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->